Térkép betöltése...

Eladó Ház, Székesfehérvár

Székesfehérvár      Térkép
Családi ház
Eladó
  • Alapterület
    75 m²
  • Telekterület
    401 m²
  • Szobák száma
    1 + 2 fél

Eladó családi ház

Honlap
www.startlak.hu/7350473
Hirdetéskód
7350473
Irodai kód
4073451
Elhelyezkedés
Székesfehérvár
Kategória
Ház
Típus
Családi ház
Értékesítés típusa
Eladó / Kínál
Állapot
Átlagos
Alapterület
75 m²
Telekterület
401 m²
Szobák száma
1 + 2 fél
Fűtés
Gáz (cirkó)
Építés éve
1950

OTP Bank türelmi idős Évnyerő Lakáshitel ajánlata

Fizetett hirdetés
A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. Az OTP Évnyerő Lakáshitelei 1 éves türelmi idős kölcsönök, amellyel az első 12 hónapban alacsonyabb a havi törlesztőrészlet. A tőke törlesztését a 13. hónaptól kell megkezdeni.

Leírás

Lombos fák környezetében várja új lakóját egy alsóvárosi csendes utcában lévő, kellemes, 75 nm-es, téglafalazatú családi ház.

A ház 1996-ban komoly felújításon esett át (tetőszerkezet+Bramac cserép, villanyvezetékek, padlófűtés), 1998-ban a homlokzat hőszigetelt vakolatot kapott. A tetőtér beépítését elkezdték, de jelenleg még nem lakható. A nappaliban található kandallóval is lehet fűteni. A házban 2 fürdőszoba gondoskodik a lakók kényelméről. A pincében (15 nm) 2 kazán lett üzembehelyezve, egyik a fűtésért, másik a melegvíz szolgáltatásért felelős. A kétszárnyú ablakok redőnnyel felszereltek.

A lakóház mellett a növényekkel borított, intim szférájú kertben helyett kapott még egy 26 nm-es torokgerendás épület, mely jelenleg garázsként funkcionál. A házhoz kapcsolódó nagy méretű teraszon szép időben édes a pihenés.

Várom megtisztelő hívását!
Érdeklődni: Szűcsné Leányvári Edit [------] telefonszámon

Referencia szám: HZ[------]